Új mobil applikáció az E-banking Summit & Expon-n


fejlec

Idén ősszel az E-banking Summit & Expo résztvevői egy igazi újdonságot próbálhatnak ki.

Az ingyenes eSUMMIT app letöltésével mobiltelefonjukon tudnak böngészni az előadások között, illetve itt tudnak majd a díjátadóról, a borkóstolókról és a kiállítókról is tájékozódni.

 

Az applikációt az esemény egyik kiemelt partnere, az Astron Informatikai Kft készítette.

 

Az E-banking Summit & Expo mára piacvezető szakmai konferenciává nőtte ki magát, és egyedülálló módon kapcsolja össze az ITC cégeket, valamint a bankokat és a biztosítótársaságokat. Az esemény központi témája az innováció. Az idei évben nemcsak az előadások szólnak majd innovatív IT megoldásokról, hanem a résztvevők egy új mobil app-al is megismerkedhetnek. A konferencia résztvevői az eSUMMIT mobil alkalmazáson keresztül telefonjukon tudnak minden olyan fontos információt elérni, ami eddig papír alapon működött.

A mobiltelefonon végig lehet követni az előadásokat, a konferencia legfontosabb témáit, tájékozódni lehet a kiállítókról, az eseményt lezáró borkóstolóról és a díjátadóról is. Minden hasznos információ megtalálható tehát az app-ban, és a szervezők célja, hogy a kinyomtatott programfüzetek helyett fokozatosan áttérjenek a digitális megoldásokra.

Az appot az E-banking Summit & Expo egyik kiemelt szponzora, az Astron Informatikai Kft. készítette, akik kiállítóként és előadóként is jelen lesznek a konferencián. Az alkalmazás elérhető 2016. október 17-én reggel iOS és Android készüléken egyaránt.

 

2000px-get_it_on_google_play-svg app_store

.